Yıllardır 300 yataklı devlet hastanesinin bitirilmesini bekleyen Düzce sağlıkta hak ettiği hizmeti almanın hayallini kuruyor. Şehrin en önemli sağlık merkezi olan Atatürk devlet hastanesinde depremden bu yana prefabrik yapıda zor koşullarda hizmet vermeye çalışılırken, aksilikler bitmek tükenmek bilmiyor. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil servisi ek binasının iddiaya göre asansörler günlerdir çalışmıyor.

 

 

 

HASTALAR KARGA TULUMBA TAŞINIYOR!


Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde trafik kazası sonrası vücudunda kırıkları bulunan bir hasta asansörün çalışmaması nedeniyle hasta yakınları tarafından karga tulumba merdivenlerden ikinci kata çıkarıldı. Hasta yakınlarının isyan ettiği olay, devlet hastanesinin fiziki koşullarının yetersizliği bir kez daha ortaya çıkardı.


Bina asansörlerinin yaklaşık 1 haftadır bozuk olması nedeniyle özellikle hastalar ve yaşlılar merdivenlerden yakınlarının yardımlarıyla çıkmak zorunda kalıyor.
2 katlı poliklinik binasında bulunan asansörlerin, uzun zamandır bozuk olduğunu söyleyen vatandaşlar Hastane yetkililerine tepki göstererek en kısa sürede Asansörlerin yapılmasını istedi. 

Haber; S. KAŞKIR