İl Özel İdaresi Merkez ve ilçe köylerinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için asfalt ve yol çalışmalarına devam ediyor.

5 KİLOMETREYE YAKIN ASFALT SERİLDİ

Özel İdare Ekipleri tarafından son olarak, 2022 yılı yatırım programında yer alan Yukarıkaraköy-Kahveleryanı grup yolunda 900 metre, Cumayeri Çelikdere köyünde 3 bin 500 metre sıcak asfalt (BSK) yapım çalışması ile 2022 yılı KÖYDES programı kapsamında yer alan Duraklar köyünde 350 metre asfalt çalışması tamamlandı.

2 BİN METREYE YAKIN BETON KAPLAMA YAPILDI

Öte yandan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol yapım çalışmaları kapsamında ise Gölyaka ilçesinde bulunan ve hayvan barınağına ulaşım sağlayan bin 250 metrelik yolun beton kaplama yapım işi ve Gürcüasar köyü Açmalar mahallesinde bulunan 600 metrelik yolun beton kaplama çalışması tamamlandı.

Yürütülen çalışmalara ilişkin Düzce İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Yaşanan sel ve su baskını nedeniyle asfalt çalışmasın ara veren İdaremiz, havaların düzelmesi ile birlikte çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeksizin devam etmektedir.

Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”