AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ve ailesinin mutlu günü. Gönül ve Seçkin Asuk’un kızları Nisa ile Handan ve Hüseyin Gazi Çiftçi’nin oğulları Semih, Erguvan Tesislerinde düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Düzenlenen düğün törenine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Düzce Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  

“Karışık duygular içerisindeyim”

Yaşadığı mutluluğu Öncü Haber mikrofonu ile paylaşan Gönül Asuk, “Biraz hüzün, biraz mutluluk var. Kızımı emin ellere vermenin mutluluğunu yaşıyorum, ama tabii ki kızımdan ayrı kalmanın verdiği hüzün yaşıyorum. Yani karışık duygular içindeyim. Ama bu mutluluğu dostlarımla paylaşmak çok güzel, gelen her kese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öncü Medya Ailesi olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz. 

HABER: Savaş ARI