Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’e Düzce’nin kanayan yarası uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele konusunda gösterdikleri üstün gayret ve başarılarından dolayı tebrik etmek ve plaket takdim etmek amacıyla ziyarette bulundu.

İlk durağı İl Jandarma Komutanlığı olan Ay, komutanlığın anı defterini imzalamasının ardından Özdemir’e plaketini takdim ettiği sırada, “Komutanım, bağımlılıkla ilgili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz ve Düzce halkı adına size bu plaketi takdim ediyoruz.” Dedi.

“Vatandaşlarımız da bizlere güvensinler, inansınlar”
İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ise uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:
“Teşekkür ediyoruz başkanım. Bu bizim asli görevimiz. Tabi Türkiye’de terör birinci öncelik, ikinci öncelik terörle mücadele kadar uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele bizim için de çok önemli. Biz de bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğimize emin olun ve inanın bizlere. Vatandaşlarımız da bizlere güvensinler, inansınlar.”



Özdemir’i ziyareti sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü’ne giden Ay, Deniz’e teşekkür plaketini takdim etti.

“El birliği ile mücadele edeceğiz”
Ziyaret sırasında konuşan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ise şu ifadelerde bulundu:
“Eğitim dediğiniz, aileleri bilinçlendirme dediğiniz nokta buradaki en önemli konu. Bizim her zaman söylediğimiz şu var, polise veya jandarmaya uyuşturucuyla ilgili gelen adam ya içici ya da satıcı olarak geliyor. Yani tabiri caizse artık iş işten geçmiş pozisyonda oluyor. Tabii sizlerin, sivil toplum kuruluşlarımızın, valiliğimizin öncülüğünde yapmış olduğu çalışmalar çok önemli. Dolayısıyla oradaki eğitimde, insanlarımızı bilinçlendirmek noktasında oradaki çalışmalar bize gelen insan sayısını azaltacak. Onun için sizdeki çalışma çok daha önemli. Bize gelince biraz da geçmiş olsun oluyor. Bizim mücadelemiz bu alanda. İnşallah el birliği ile minimize ederek bunları yapacağız.”



Haber: Ö. YILMAZ