Azmimilli mahallesi 431. Sokakta 1 yıl önce mahallenin boş arazisinde inşaat çalışmaları yapıldı. Fakat inşaatın sadece temeli atıldı ve daha sonra ilgilenen olmadı. İnşaat sahibini arayan mahalle sakinleri bulamayınca çaresiz beklemek zorunda kaldı. Yağmur ve kar yağışlarının ardından temelde su birikintisi oluşunca vatandaşlar korkmaya başladı. Hemen evinin yanında bulunan araziden su sızıntısı olmasından korkan mahalle sakini Ayşe Özdemir, inşaat sahibini aradıklarını ve acilen buraya bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

Özdemir , “ Yaklaşık 1 yıl önce mahallemizde bu çalışma başlatıldı. Fakat 1 yıldan beri görüldüğü gibi duruyor. Burada kar ve yağmur sularının birikintisi ile belli bir seviyede su birikti. Su herhangi bir yere gitmiyor. Toprak altından beri evimin altına doğru gelmesinden korkuyorum. İnşaat sahipleri lütfen buraya gelsin ve konu ile ilgilensin. Bazılarının canı yanmasın” dedi.

Çocukların inşaat alanına girip eğlendiklerini ve suyla oynadıklarını dile getiren Fatma Aygün ise kokudan çok rahatsız olduklarını belirtti.

“çocuklarımızın hasta olmasından korkuyoruz” diyen