Akçakoca Belediyesi'nde çalışan 45 yaşındaki Hamit Göbül'ün kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenilirken, savcılığın, Göbül'ün naaşını otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdiği ve olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, Belediye temizlik işleri departmanında çalışan 45 yaşındaki Hamit Göbül'ün, dün öğle saatlarinde baş ağrısı ile işten izin alarak Akçakoca Devlet Hastanesine gittiğini, burada kendisine müdahale edildiğini ama akşam 19.00 sıralarında fenalaşarak tekrar hastaneye kaldırıldığını ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi. Çiloğlu, belediye olarak derin üzüntü duyduklarını ifade ederken, Göbül'e Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre yakınları Göbül'ün kalp krizi sonucu öldüğünü söylerken, savcılığın, Göbül'ün naaşını otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdiği ve olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.