Düzce’nin önemli sorunları olduğu bilinirken Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da bu sorunlarla ilgili yerel ve ulusal basın mensuplarıyla değerlendirme yapmak için Kalıcı Konutlar’da bulunan Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başkan Ay, Düzce’nin sorunlarını çözme noktasında basın mensuplarına da çok iş düştüğünü dile getirerek bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada siyasi kimlik için değil verilen görevi yerine getirmek için görev yapacağını söyledi.

İnönü Parkı’ndan Melen Su Park’a, katı atık tesisinden köpek barınağına kadar pek çok çalışma yaptıklarını belirten Ay, ellerinden gelen hizmeti yapmak için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.



“Bu konuda kendilerinin duyarlı olacağını düşünüyorum”
Ay, son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Basın mensuplarıyla bir araya geldik ve kahvaltı yaptık. Bu zamana kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar için genel bir değerlendirme yaptık. Düzce’nin sorunlarıyla ilgili basınımızla genel bir istişare yaptık ve çok verimli geçti. Basın mensubu arkadaşlarımız herhangi bir olumsuzluk gördüklerinde bizi bilgilendirip, bizden bilgi alarak haber yaparlarsa halkımıza daha doğru haber vereceğimize inanıyorum. Bu konuda kendilerinin duyarlı olacağını düşünüyorum.”

Haber: M.AYDIN