Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın taksicilerle buluşmasına Yardımcısı Özgür Sağlam, Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Eyüp Yurdakul ve Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ile birlikte taksici esnafı ile buluştu.

Düzce’deki taksici esnaflarını Düzce Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Ay, taksici esnafının sokağın nabzını tuttuğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“T Plaka sahibi taksici esnaflarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini istişare ettik. Onların huzuru, güvenli çalışma ortamlarını temin etmek için Düzce Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada başkan yardımcımız ve Ulaştırma Hizmetleri müdürümüz de hazır bulunuyor. Her esnafımızın talebi, önerisi bizim için altın değerindedir. Çünkü taksicilerimiz bizim sokaktaki gözümüz, kulağımızdır. Bu sayede aslında vatandaşımızın da belediyemizden beklentilerini öğrenmiş oluyoruz. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantımızın olumlu sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum. Toplantımıza göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Habeer: Ö. YILMAZ