Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay geride kalan hafta sonu belediye eliyle devam eden çalışmalara yönelik bir dizi incelemelerde bulundu. Bu kapsamda Düzce Küçük Sanayi Sitesi’nin ara yollarında başlayan alt yapı ve asfalt çalışmalarını yerinde takip etti.

Sanayi esnafının taleplerini ayrıntılı bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Başkan Ay, sanayi esnafının Küçük Sanayi Sitesi'ne taşınmasını teşvik etmek ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hazırlanmalarını amaçladıklarını belirtti. Eski Sanayi Çarşısı'nda kepenk açan esnaflara seslenen Başkan Ay, “Gelin burada bulunan dükkanlardan şimdiden yerinizi ayırtın. Boşta kalmayın, kentsel dönüşüme hazırlanın. Biz 10 gün önce sayın valimizle bir ziyaret yapmıştık, çalışmaları planladık. Şimdi komple alt yapı çalışmalarını bitireceğiz, ilkbaharla birlikte de asfaltını bitireceğiz. Eski sanayideki esnafı buraya taşıyacağız inşallah.” dedi.

Kavşakta çalışmalar tamamlandı
Öte yandan Düzce Belediyesi Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde yapılan kavşakta çalışmalar tamamladı. Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde yapımı tamamlanan kavşakta yol rehber çizgilerini çizdi. Zahid Kevseri Bulvarı devamı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve Şehit Ömer Halisdemir Caddesi bağlantısı ile aynı zamanda Düzce Belediyesi Kapalı Pazaryerine ulaşımı en kolay şekilde sağlayacak kavşakta trafik akışının düzenli sağlanması için çizilen yol çizgilerinin ardından peyzaj çalışmaları yapılacak.


Haber: C. ÜSTÜNER