Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Sanayi, ekonomi, kültür ve turizm alanlarındaki gelişmeleri yerinde görmek ve ülkeler arası diyaloğu pekiştirmek amacıyla gezilerine devam ediyor.

Başkan Keleş bu kez Avusturya’nın Salzburg kentindeydi. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yurt dışı gezisi Sosyal Paylaşım Sitesi’ndeki hesabında toplantı fotoğrafını paylaşmasıyla ortaya çıktı. Fotoğrafına “Yönetim Kurulu Toplantısı, Salzburg” notunu düşen Keleş’in geçtiğimiz hafta Avusturya’ya uçtuğu, pazartesi günü mesaiye başlayacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ocak 2015’de de dönemin  Valisi Ali İhsan Su, Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Ramazan Akça, İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut, TSO Başkanı Fahri Çakır, Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak başta olmak üzere Marmara Kalkınma Ajansı Uzmanı, Şehir Plancısı Cem Beyak, Turizm Stratejisti Saffet Atik'ten oluşan heyetle Dünya'da kış turizminin bir numarası olarak gösterilen Avusturya’ya gitmişti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın organize ettiği gezi beş günlük gezide Düzce heyeti araştırma, inceleme ve çeşitli görüşmelerde bulunmuştu.Başkan Keleş yine Düzce'nin ulaşım sorunu için Avusturya'dan uzmanlarla temas halindeydi. Troleybüs, Lastikli metro gibi farklı ulaşım şekilleri ile ilgili İstanbul’da toplantı yapan Keleş’in Avusturya ziyaretin ulaşım alternatifleri üzerine mi olduğu bilinmiyor.

Başkan Keleş’in Avusturya’nın Salzburg kentine yaptığı ziyaretle ilgili bilgi verilmedi…

haber;S.KAŞKIR