Osman Kılıç başkanlığındaki Beyköy Belediyesi, belde genelinde bir yandan rutin temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ederken bir yandan vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmaya yönelik projelerine devam ediyor.

Belde halkına daha kaliteli bir temizlik hizmeti sunabilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan modern çöp kamyonu talep eden Başkan Kılıç’ın bu isteği geri çevrilmedi. Bakanlık, bir adet çöp kamyonunu hibe ederek belediyeye teslim etti.

Desteklerinden ötürü AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e, Düzce Milletvekili Fahri Çakır’a ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e teşekkürlerini ileten Başkan Osman Kılıç, Öncü Haber Merkezi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 13+1 metreküplük çöp toplama kamyonu ile Beyköy Belediyesi’nin araç filosunun güçlendiğini ve sürekli büyüyen ve nüfusu artan beldede artık toplamda üç çöp toplama kamyonu ile hizmet vereceklerini kaydetti.

GENÇLİK MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

Beyköy’de çocuk ve gençlerin keyifli ve kaliteli zaman geçirecekleri bir alan oluşturmak için geçtiğimiz aylarda başlanan Beyköy Gençlik Merkezi’nin inşasının da hızla devam ettiğini belirten Başkan Kılıç, “Gençlik ve Spor Merkezi’nin yapımına devam ediliyor. Hem açık hem de kapalı alanlarıyla inşallah bu yıl sonuna kadar tamamlayıp beldemizin hizmetine sunacağız. İnşaat çalışmaları tamamlandığında ayrıca beldemiz kapalı bir spor salonuna da sahip olacak.” dedi.

DEĞİRMENBAŞI’NDA İLK KAZMA VURULDU

Başkan Kılıç, 2018’de yapılan referandum ile beldeye katılan Değirmenbaşı Mahallesi’nde elektrik, su, kanalizasyon ve doğal gaz alt yapı çalışmalarında da saha öncesi tüm çalışmaları tamamlayarak ilk kazmayı vurduklarını kaydetti. Burada da çalışmaları en yakın zamanda tamamlayacaklarını belirten Kılıç, “Beyköy için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.