Düzce Belediyesi, kent genelinde 7/24 esasına göre sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarının yanısıra yaşanan diğer olumsuzluklara da anında müdahale ediyor. Öğle saatlerinde yoğun kar yağışı ve buzlanmaya bağlı olarak, Tem Otoyolu Gölyaka gişeleri mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasının ardından Düzce Belediyesi vakit geçirmeden harekete geçti. 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatı ile çok sayıda ekip  37 aracın karıştığı kaza mahaline kısa sürede ulaştı. Düzce Ulaşım A.Ş. de olay yerine çok sayıda aracını sevk ederek, kazazedelerin güvenli şekilde terminale ulaştırılmasını sağladı.

UĞUR BÖCEKLERİ SEFERBER EDİLDİ

TEM otoyolunun Düzce geçişi İstanbul istikametinde 37 aracın birbirine girmesiyle yaşanan kazanın ardından yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Düzce’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Düzce Belediyesi de yaralıların sevkinin ardından sağlık durumu iyi olan diğer kazazedelerin hava şartlarından olumsuz etkilenmemeleri adına harekete geçti. 

Ulaşım A.Ş nezdinde şehir içi ulaşımın sağlanmasında kullanılan uğur böcekleri, kaza alanına geçerek soğuk havada dışarıda kalan kazazedeleri, eşyalarıyla birlikte alarak otobüs terminaline ulaştırdı.

Ekipler, kazazedelere sıcak çorba ve çay ikramında bulunulmasının yanında diğer ihtiyaçlarının da giderilmesini sağladı.