Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Elif Sezer Cebar ve Özgür sağlam bu sabah Cedidiye Camii Meydanı’nda Düzce’de bulunan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.

“Çalışmalarımız devam ediyor”
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, asfalt üretimine önümüzdeki hafta başlayacaklarını ve hedeflerinin 150 bin ton asfalt üretmek olduğunu belirterek Düzce’de yapımı devam eden iki bulvar çalışması hakkında bilgilendirmede bulundu:

“Yeni açacağımız iki önemli bulvarımız var şu anda işlemini ve altyapısını tamamladığımız. En son üst yapısını tamamlayacağız. Bir tanesi Metek TOKİ’nin dere kenarından, Karaca tarafından Memur-Sen’e giden bağlantı yolu. İkinci bulvarımız da Ela Bahriye’nin devamı olan terminal bağlantı yolu. Metek tarafındaki bağlantı yolumuz bitti. Altyapı çalışmalarımız da bitti. Diğer tarafta açılmamış bir kısım bölgemiz var. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Ramazandan sonra onu da yapacağız.”

“Ekip sahada”
Park ve bahçelerin çalışmalarına da değinen Sağlam, “İhaleyi alan firmamız rutin ekibiyle sahada. Ekibin yarısı şu anda Melen Su Park’ta çalışmalarına devam ediyor. Diğer yarısı orta refüj çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

Haber: Ö.YILMAZ