AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile birlikte Eski Sanayi Çarşısı esnafını gezdi. İşyerlerinde ziyaret ettikleri esnaflara önce hal hatır soran Çakır ve Ay, ardından 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek istedi.

Başkan Ay, ziyaret sırasında Öncü Haber mikrofonlarına mahallelerde süren asfalt çalışmaları ve açılışı 2 kez ertelenen Melen Su Park projesindeki son durumu anlattı.  



“Kimsenin sıkıntı yapmasına gerek yok”
Yaz aylarının gelmesiyle başlatılan ve halkın yapılmaması nedeniyle tepkisine neden olan yol çalışmalarına değinen Başkan Ay, şunları kaydetti:

“Tabii ki seçim sürecine girdik. Bu nedenle vatandaşlar daha hızlı bir şekilde sorunlarını dile getiriyor. Belediyemizin planlı çalışmaları aynen devam ediyor. Seçim var diye biz işimizi gücümüzü bırakıp öbür tarafa gidemeyiz. Plan ve program dahilinde çalışmalarımız devam etmektedir. O yüzden kimsenin sıkıntı yapmasına gerek yoktur. Acil yapılması gereken işlere de tabi ki müdahale ediyoruz.”  

“Bayramın ikinci günü açacağız”
Bu zamana kadar 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi değişik tarihlerin verildiği ancak hala açılışı gerçekleştirilmeyen Melen Su Park’ın açılışı konusuna da değinen Başkan Ay, şu ifadeleri kullandı:

“Melen Su Park’ı inşallah bayramın ikinci günü açmayı düşünüyoruz. Şu anda yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Park bahçe çalışmaları, çim çalışmaları devam etmektedir. Orayı da bayramın ikinci günü açmayı planlıyoruz. Açılıştan sonra da o parkın çalışmaları devam edecek. Aktiviteler ilave edeceğiz. Bildiğiniz gibi büyük bir alan ve hemen bitmesi mümkün değil. Bir yandan vatandaşımız parkı kullanırken bir yandan çalışmalarımız devam edecek. Şu anda kamelyalarımızı filan kurduk ve vatandaşımızı rahat ettirecek noktaya geldik. Bayramda açacağız Allah nasip ederse.”  şeklinde konuştu. 

Haber: M.AYDIN