1999 yılındaki iki büyük deprem felaketinde hasar gören, ardından üzerinden kat alınan ve buna rağmen Uzun yıllardır yapılmayı bekleyen iş merkezi çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, konunun bir an önce çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Uzun yıllar yapılmayı bekleyen iş merkezine iki firmanın talipli olduğu müjdesini veren Bayram, artık işin uzatılmayacağını bir şekilde bu sorunun ortadan kaldırılacağını vurguladı.

Bayram, en büyük sorunun yapılan satış işlemleri olduğunu belirterek zamanında müteahhit firma iş merkezindeki 90 dükkanı sattı ve alan vatandaşlarımız mağdur oldu dedi. Binanın üçte birinin kendilerine ait olduğunu ve fedakarlık yapabileceklerini belirten Bayram, “bizim için pek bir sorun yok fakat dükkan alan vatandaşlar mağdur oluyor.” şeklinde konuştu. Bir çok müteahhit firmanın başvurduğunu ifade eden Bayram, dükkanların bir bölümünün daha önceden satılmış olmasından dolayı firmaların geri çekildiklerini de sözlerine ekledi.