Kurban Bayramı'nın birinci gününde gerçekleşen Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.
Başkan Keleş ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Düzce Vali Vekili Salih Karabulut ve Düzce Milletvekili Fevai Arslan başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi katıldı.
Düzce protokolünü, Belediye Meclis üyelerini, Düzce Belediyesi Birim Müdürlerini, belediye personelini, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini, muhtarları ve vatandaşları bir araya getiren Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
Bayramlaşmanın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzcelilerin bayramını kutladı.
Başkan Keleş, "Bizi aynı sofrada buluşturan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, genç yaşlı, zengin fakir ayırt etmeden birbirimize kenetlenmemize vesile olan mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle, sağlık, huzur, bereket dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum." dedi.
Başkan Keleş, belediyenin hizmetlerini eleştirenlere sert çıktı.
“Düzce belediyesi olarak çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Sizler sayesinden başımız dik, alnımız ak geziyoruz. Hepsi sizin sayenizde. Sizler gece gündüz çalışıyorsunuz ortaya hizmet çıkarıyorsunuz. Biz de bu hizmetle gururlanıyoruz. Düzce belediyesi kıt imkanlar ve olumsuzluklara rağmen bu yazıda çok ciddi işler yaparak geçirdi. büyük projelerin altına imza attı. Siz hiçbir zaman şom ağızlıların, hizmet beğenmeyenlerin yapılan hizmete bahane bulanların söylediklerine aldırmayın. Sizler bu hizmetlerin gerçek kahramanlarsınız.”
Keleş’in ardından Düzce Vali Vekili Salih Karabulut, Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve AK parti İl Başkanı Hikmet Keskin de birer konuşma yaptı.
Protokol konuşmalarının ardından Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Törenine katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.