Düzce'de sağanak yağmur yaşamı olumsuz yönde etkilerken 12 saatte metre kareye 14.8 kg yağmur düştüğü belirlendi.Yağmur bazı yerlerde küçük çaplı su baskınlarına ve maddi hasarlı trafik kazalarında artışa da neden oldu.

Düzce'de sağanak yağış yaşamı olumsuz yönde etkiledi.Dün akşam saatlerinde sağanak fırtına ve dolu şeklinde yağan yağmur özellikle Akçakoca kesiminde etkili oldu.Akçakoca'da yer yere göletler oluşrken bazı ev ve işyerlerini su bastı, sahil kesiminde bulunan çınar ağaçları fırtına nedeniyle devrildi.

Yağmur nedeniyle TEM otoyolunda çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Sayısı artan kazalara polis ekipleri yetişmekte güçlük çekerken, gece görevindeki trafik polisleri gündüzün ilerleyen saatlerine kadar çalışmaya devam ettiler. TEM'de sadece birkaç saat içinde birbirinden farklı noktalarda altı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiği bildirildi.

Düzce Meteroloji müdürlüğünden alınan bilgiye göre,Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle yapılan ölçümlerde 12 saatte metre kareye 14.8 kg yağmur düştüğü belirlendi.Yağıoşlar yarın itibaren azalaacağı kıyı şeridinde yağmurun devam edeceği yarın akşamdan itibaren havanın açacağı belirtildi.Önümüzdeki Pazar ve Pazartesi günü ise yeni bir yağışlı havanın geleceği bildirildi.