Teknopark Yönetim Kurulu üyeleri bugün Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti. Ziyaretin amacı ise belediye başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Düzce Teknopark'ın ilk yönetim kurulu toplantısına katılan Keleş'e hem iade ziyaret, hem de tebrik etmekti.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETİ


Ziyaret sırasında Düzce Konuralp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu Teknopark Yönetim Kurulu adına Keleş'e ilk Yönetim Kurulu Toplantılarına katıldığı ve göreve gelir gelmez ilk icraat olarak üniversite yoluna el attığı için teşekkürlerini iletti.


Şerifoğlu, " Sayın Başkan Mehmet Keleş, başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Düzce Teknopark'ın ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak hepimizi çok mutlu etti. Daha biz Başkanı tebrike gelmeden Sayın Başkan bizim toplantımıza katıldı. Ayrıca Sayın Başkanımıza üniversite olarak, başkanlık görevine geldiği ilk süreçte üniversite yolunu ilk proje olarak gündeme aldığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

 

DÜZCE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BAŞARI


Şerifoğlu ardından Düzce Teknopark'ın başarılarından bahsederek istatistiklerdeki sıralamasına değindi.

Şerifoğlu, " Düzce Teknopark Türkiye'nin en fazla sayıda sanayici ortakla kurulmuş Teknopark'larından birisi. Sanayi Bakanlığı'nın bu sene yaptığı Teknoparklar arasındaki listelemede Boğaziçi Üniversitesi'nin, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin ve Kocaeli Üniversitesi'nin Teknoparkını geçerek Türkiye'de çok iyi bir yere geldi. Bu başarı Düzce'nin kaderini Değiştirecek Başarıdır.”dedi.

 

 

"BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KATKI SAĞLAYACAĞIM"


Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nun ardından Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te Belediye Başkanı olarak Teknopark'ın altyapı, Teknopark binası ve alan düzenlemesi konusunda yardımlarını esirgemeyeceğini belirtti.

Keleş, " Ben belediyeci gözüyle biraz daha bu gruba katkı sağlamak isterim. Düzce'deki Teknoparkın bir arazisi var, bu arazinin bir an önce altyapısının bitirilmesi, yine orada yapılması düşünülen Teknopark Binası'nın bitirilmesi ve orasının alan düzenlemesini yapılması konusunda bu gruba Belediye Başkanı olarak katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Keleş'in konuşmasının ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.