D 655 Karayolu'nda bulunan Beyciler sapağı kazaların meydana geliş sıklığı ile endişe vermeye devam ediyor. Meydana gelen ve şans eseri olarak kimsenin yaralanmadığı kazanın ardından çevrede esnaflık yapan vatandaşlar burada kazaların olağandışı bir sıklıkta yaşandığını söylediler.

Olayda D 655 Karayolunda Akçakoca istikametine doğru giden bir araç, kavşaktan karşıya geçmek isteyen bir otomobille çarpıştı. Olay çevredeki bir fırının güvenlik kamerasında saniye saniye kayıt altına alındı.

Vatandaşlar, burada bunun gibi kazaların çok sık yaşandığını belirtirken, büyük bölümünü kavşaktan dönüş yaparak Metek Köyü'nde bulunan TOKİ Konutlarına malzeme taşıyan kamyonların oluşturduğu araçların bu kavşaktan ters yola giriş yapmasının trafiği olumsuz etkilediğini söylediler.

Özellikle düğün sünnet gibi özel günlerde oluşturulan araç konvoyların tehlikesine de işaret eden vatandaşlar, araçların burada şehir içi trafiği değilmiş gibi hızlı gittiklerini, yol kenarında bir banket olmaması nedeniyle yürümekte güçlük çektiklerini söylediler. Ortopedik engelli bir vatandaş da hayatının bu yol nedeniyle kısıtlandığından şikayet ederken, yoldan karşıya geçemediğini ifade etti.

Vatandaşlar, konu ile ilgili olarak önlem alınmasını istediklerini belirterek yetkilileri göreve davet ettiler.