Toplu Konut İdaresi’nin Metek Köyü’nde bulunan şantiye alanında kule vincin parçaları ile  yüklü bir kamyonun yükü telefon tellerine takılınca, şantiyenin hemen karşısında bulunan bir vatandaşa ait arsa içindeki iki telefon direği kırıldı.

 

Evinin hemen yanında meydana gelen bir gürültü  ile uyanan Cemalettin Ceylan dışarı çıktığı zaman, kamyonun takılması sonucu bahçesindeki iki direğin ortasından kırıldığını ve telefon direklerinin yerde olduğunu,  bu arada tarlasının hemen yanında bulunan kümesin tellerinin de yerinden söküldüğünü gördü.

 

 

Kamyon sürücüsüne hasar ile ilgili sorular soran Ceylan, TOKİ şantiyesine yönlendirildiğini, ancak hasarın kim tarafından üstleniliceğine dair bir sorumluya ulaşamadığını dile getirdi. Şantiyede görüştüğü kişilerin konunun belediyeyi ilgilendirdiğini söylediklerini belirten Ceylan, böyle bir şeyden belediyenin nasıl sorumlu tutulabileceğini anlayamadığını söyledi,

 

Arsa sahibinin annesi Meryem Ceylan ise, TOKİ Şantiyesi nedeniyle evlerinin önünde tozdan geçilmediğini, sulama işleminin de düzgün yapılmadığını dile getirerek, TOKİ inşaatının her şeyinden şikayetçi olduğunu söyledi.