Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den seçilen ardından görev süresi içerisinde AK Parti’ye geçen Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, 30 Mart’ta meydanlara AK Parti Belediye Başkan adayı olarak indi. Yüzde 47,8’lik oyla Beyköy halkının bir dönem daha vize verdiği Osman Kılıç’tan vatandaşın beklentilerini sorduk. 

 

Beyköy halkı devam eden başta su ve alt yapı projelerinin tamamlanması istiyor… Zaten bir dönem daha oy verme gerekçesi olarak yarım kalan projeleri tamamlamak olarak gösteriyor… Kimi vatandaş, “sorunların hangi birini sayayım” diye söze başlarken, kimi vatandaşlar da başkanlarından oldukça memnun olduğunu dile getiriyor..

 

 

Beyköy belediye başkanı Osman Kılıç’ın seçim vaadleri arasında var mı bilinmez ancak mikrofon uzattığımız vatandaşların çoğunluğu Beyköy’ün ilçe yapılmasını istedi.  Beyköy’ün artık şehir havasına bürünmesini isteyen vatandaşlar, ilçe olmasının ön koşullarının hazır olduğunu bunun için adım atılması gerektiğini ifade etti.

 

 

Beyköy’ün ilçe olması için gerekli şartları sağlayıp sağlamadığı tartışma konusu… beldenin kaderi de ilçe olmayı hayal ederken mahalle olan Konuralp gibi olur mu bunu da zaman gösterecek…

 

 

Haber; S:KAŞKIR