Kızılay Düzce Şubesi’nin “Bir Damla Da Sizden” kampanyası kapsamında yürüttüğü çalışmalara destek yağıyor. Yenikent’te bulunan Naz Kreş’in küçük öğrencileri Kızılay Düzce Şubesi’ne giderek, “Bir Damla da Sizden “ kampanyası kapsamında bağışta bulundular.

 

Rehber öğretmenleri ile birlikte Kızılay Düzce Şubesi’ne giden ve kullanmadıkları oyuncak ve giysileri beraberlerinde götüren Minikler, şubenin bir anda neşe dolmasına neden oldular. Kızılay toplantı salonundaki balonlarla oynama fırsatını kaçırmayan minik öğrencilere pasta ve meyve suyu ikramı yapılırken, boyama kitabı ve oyun hamurundan oluşan hediyeler verildi.

 

Ziyaret hakkında bir konuşma yapan Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Kemal Demir, bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirtirken, küçük öğrencilere paylaşma duygusunu öğreten öğretmenleri tebrik ettiğini dile getirdi. “Bir Damla da Sizden” kampanyasının süreklilik özelliğine dikkat çeken Demir, ihtiyacı olan kişilere kullanmadıkları eşyaları ulaştırmak isteyenleri, kendilerini arayarak bu mutluluğu yaşamaya davet etti.