Merkeze en uzak ilçelerden olan ve yıllardır sağlık sorunları ile baş etmeye çalışan Akçakoca’nın devlet hastanesindeki eksiklerden dolayı çilesi bitmiyor.

Her zaman gündemde olan başlıca soruna bir çözüm talebi bu kez bir sosyal medya hesabından geldi. İbrahim Özçelik isimli bir vatandaş günlerce gittiği ancak branş doktorlarının bulunmayışından dolayı yaşadığı sıkıntıyı yaptığı paylaşım ile dile getirdi.



“Bakan ve vekillere sesleniyorum, Akçakoca’nın bu büyük sorunu ile ilgilenin”
Sağlık hizmeti alamadığından ve kendisi gibi birçok vatandaşın bu hizmetten yararlanamadığından yakınan Özçelik, 2 Temmuz tarihli paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Sağlık Bakanım, Sayın Düzce Sağlık Müdürüm, çok saygı değer Düzce Milletvekillerim bu fotoğraf sizlere Akçakoca Devlet Hastanesi’nin durumunu özetliyor. Geçen hafta iki gün geldim doktor yok. Bu sabah 07.15’te hastanedeyim yine doktor yok. Şu an mecburiyetten özel hastaneye gidiyorum. Alt tarafı bir raporlu ilaç yazdıracağım. Branş doktoru yok. İşyerindeki yevmiye gitti. Araba yakıtı, hasta annemin yoldaki çilesi, çabası… Lütfen, lütfen diyorum Akçakoca’nın bu büyük sorunu ile ilgilenin. Bu millet adamı vezir de yapar rezil de yapar. Bilmem anlatabildim mi?”

Haber: Ö.YILMAZ