Düzce Jandarma Komutanlığı, Jandarmanın 175. Kuruluş yıldönümüne özel “Çift Jandarma” türküsünü seslendirerek klip çekti. Düzce Jandarma Komutanlığında görevli yaklaşık 30 personelin emeğinin geçtiği klip, Düzce’nin yeşilinden denizine kadar 23 farklı mekanında çekildi.

 

Stüdyoya giren Jandarma personelinin seslendirdiği “Çift Jandarma” türküsü Artvin yöresine ait. Türkü, Jandarma personelinin amatör sesiyle yeniden aranje edildi, ardından klibi çekildi.

 

Düzce Jandarma Komutanlığında başlayan Klip, Ankara’daki Şehitlik ve Jandarma müzesi görüntüleri ile devam etti. Klipte Jandarma personeli, bazen Batı Karadeniz'in önemli turistik alanlarının başında gelen Akçakoca Fakıllı Mağarasının önünde bazen de Düzce'nin en etkileyici Şelalelerinin döküldüğü noktalarda türküyü seslendirdi.

 

Bir jandarma personeli Bolu Dağı’nın eşsiz manzarasını arkasına alırken, diğeri Karadeniz’in hırçın dalgalarının vurduğu o kayalardan “çift jandarma” türküsünü okudu… Öncü TV’nin katkılarıyla hazırlanan klip, Jandarma personelinin 175. Yılını kutlayan jandarma ve Düzce halkına hediye olduğu ifade edildi.