Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi ve Gölyaka Karadenizliler Derneği tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Geleneksel Gölyaka Kültür Sanat Festivali Kadırga Şenlikleri, Gölyaka Kültür Parkı’nda yapıldı.


Kültür Parkı’nda toplanan vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mangallar yakıldı, piknikler yapıldı. Çocuklar için oyunlar hazırlandı ve bol bol horon tepildi. Etkinlikte ayrıca sanatçılar sahne aldı.
Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut etkinliğin 18.’sini düzenlemenin kendilerine nasip olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve bu tür etkinlikleri genişletip yaygınlaştırma çabasında olduklarını vurguladı.


Akbulut, “İnsanlar güzel bir havada çoluk çocuk geliyorlar. Biz de onları bir nebze olsun eğlendirelim istedik, sanatçılar getirdik. Etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Ramazandan sonra Kardüz Yaylası’nda da bir festival düzenlemeyi düşünüyoruz. Kültür Parkı’nı da genişleteceğiz. Mangal için ayrı bir yer yapacağız. Gelecek sene şenlik alanı daha da güzel olacak inşallah.” ifadelerini kullandı.