AKBULUT İÇİN TOPLANDILAR

 

1 AĞUSTOS'TA YAPILAN "SABAHIN 5'İNDE GİZLİ ANLAŞMA" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Geçtiğimiz ay Standart Profil ile toplu iş sözleşmesine imza atan ve Petrol-İş sendikası üyeleri tarafından ihanetle suçlanan Ünal Akbulut için destek eylemi düzenlendi. Belediye binası önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup slogan atarak Petrol-İş Sendikası önüne geldiler. Sendika binası önünde Petrol-İş ve Ünal Akbulut lehine sloganlar atan grup üyeleri Ünal Akbulut'un balkona çıkması ile sloganlara hız verdiler. Ünal Akbulut yaptığı balkon konuşmasında her insanın hata yapabileceğini söylerken kendisi hakkında iddialara da cevap verdi.

Akbulut “ Geçmişte kötü şeyler yaşanmış olabilir. Bazı arkadaşlarımız sözleşmeden memnun olmadılar diye isyan etmeye kalktılar. Üzerimize geldiler, yanlış şeyler yaptılar. Benim Akçakocada villalarım varmış. Bunlar yalan, villalarım falan yok. Biz mücadele adamıyız. Cephelerden buraya geldik” ifadelerini kullandı.

 

 


Bu güne kadar sessiz kalan Ünal Akbulut sendikanın bayrağına ve sendikaya zarar gelmemesi için suskun kaldığını söyledi.

 



Akbulut “ Bir darbede yiyeceksek yiyelim. O darbede helal olsun. Bir damla kanım akmaz, yeterki siz benimle olun. Sendika bu, yalanda söylenir, iftirada atılır, hayat bu, sendika insan işi hata yapılabilir. Geçmişte yaşananlar yaşandı. Genel merkeze gideceğim onlarada burada saygısızlık yapıldı. Konuşacağım onlarla Düzce'linin size selamı var diyeceğim. Abi kardeş arasında olur böyle şeyler. Pazartesiden itibaren herşey düzelecek” şeklinde konuştu.

Akbulut'un açıklamasının ardından sendika üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Haber: M. YILMAZ