Ankara'nın yoğun gündeminden fırsat bulan milletvekilleri, Düzce'nin sorunlarını mercek altına aldı. Birçok köyde hem yolları hem de evleri vuran heyelanlar, sorunların başını çekti ve bu doğrultuda yaşanan tahribat bölgeye gidilerek görüldü.

Karaçörtlen Köyü'nde heyelan incelemesi

Şehrin problemlerine eğilmeden önce yatırımları inceleyen Düzce milletvekilleri Kuzey Çevre Yolu güzergâhını belirleme toplantısı için tercihi Çilimli'den yana kullanırken sorunları incelemeye de aynı ilçeden başladı. Gölyaka başta olmak üzere Düzce'nin birçok noktasında yaşanan heyelanlar özellikle istinat duvarlarının yıkılması ile sonuçlanırken vatandaşın yaşadığı mağduriyet ve son durumu yerinde görmek isteyen vekiller, soluğu ilk olarak Çilimli'ye bağlı Karaçörtlen Köyü'nde aldı. AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, köy yolunda meydana gelen heyelan mıntıkasını inceledi. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'dan bilgi alan Düzce milletvekilleri, köyün ulaşım sıkıntısı yaşamaması için sorumlu kurumlar ile iletişime geçti.

Öte yandan yapılan açıklamada, Düzce’deki sorunların çözümü ve yatırımların nihai sonuca ulaşması için milletvekillerinin Ankara- Düzce arasında mekik dokuduğu ve vatandaşların en çok şikayet ettiği sorunların üzerine eğildiği vurgulandı.