Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, beldeye büyük önem verdiği modern bir gençlik merkezi ve spor salonu kompleksi kazandırmak için çalışmaları hızlandırdı.

Bu konuda önüne gelen projeleri ve olası yerleri değerlendiren Başkan Kılıç’ın girişimleriyle beldeye bağlı Değirmanbaşı Mahallesi’nde bulunan 4 bin 245 m2’lik alanın Tarım İl Müdürlüğü’nden tahsis süreci tamamlandı.

İhale aşamasının da bitmesinin ardından ‘Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’ yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı. 

Modern mimarisiyle Beyköy’de bir anıt eser olacak olan merkezde 1500m2 kapalı alan içerisinde voleybol ve basketbol sahası, erkekler ve kadınlar için spor salonu, pilates ve fitness salonu bulunacak.

Sadece spor salonu olarak değil, bir yaşam alanı konseptiyle vatandaşlara hizmet verecek olan merkez bünyesinde sohbet odası, kütüphane, bilgisayar odası ile 2 adet çok amaçlı salonu da barındıracak.

Beyköylü gençler başta olmak üzere vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan projede inşa çalışmaları hızla sürerken, Beyköy Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nun 2021 yılı sonunda tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

HABER: Mehmet GÜNESEN