CAHİL SİYASET ANLAYIŞININ BİR ÜRÜNÜ

"Göstermelik Harcamalar İş Makinaları mı?" diye soran Bodur, "Gümüşova AKP İlçe başkanının açıkalamalarını gerçek dışı olarak nitelendirerek " İlçe başkanının siyasi kaygı ile iddia etmiş olduğu konularda bilgisi olmadığı gibi bu konulara da Gümüşova Akp ilçe başkanı olarak ne kadar uzak olduğu ortaya çıkmaktadır. Söz konusu su sorunu ile ilgili belediyemizin vermiş olduğu mücadeleyi ve atmış olduğu adımları görmezden gelmek cahil siyaset anlayışının bir ürünüdür. En basit bir örnek vermek gerekirse son altı ayda yapmış olduğu ihalelerden birisi de su borusu alım ihalesidir. Bu su boru ihalesinin yaklaşık maliyeti 250 bin TL'dir ve bu su borusu alımı işi gerçekleştirilmiştir. Gümüşova’nın su sorunu yıllardır varolduğu halde bizim siyaset anlayışımızda bunu dile getirmek değil,çözüm üretmek vardır. Belediye başkanımız da bunun siyasetini yapmak yerine çözüm üretip bunu uygulamaya koymuştur. "dedi.

 

9 EYLÜL'DE YAPILAN "YILLARDIR AYNI ŞİKAYET" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

10 EYLÜL'DE YAPILAN "SORUNLAR İHMAL EDİLDİ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



İDDİALARINI İSPATLAMAYA DAVET EDİYORUM

Kurt'un Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun ilçede Konut yapımı için halktan toplanan paraları getirdiği yandaş ve paravan bir firmaya verdiğini ve firma yetkilerin kaçarak halkı mağdur ettiği iddiasına da cevap veren Bodur, "Akp ilçe başkanının bir başka gerçek olmayan beyanında da Toki anlaşmasından söz edilmektedir. Ne var ki belediye kayıtlarında bu anlaşmaya dair hiçbir belge ve bilgi bulunmamaktadır. Belge olmadığı gibi böyle bir Toplu Konut Projesi’de yoktur.. belediye başkanımızın Toplu Konut yapmak için paravan bir şirketle anlaşma yapmış olduğu ve halkın paraları alınarak mağdur edildiğini belirten Akp ilçe başkanını bu iddialarını ispatlamaya davet ediyorum. Gümüşova halkının olmayan bir durumu varmış gibi göstererek siyasi rant sağlamayı hedefleyen kişilere itibar etmeyeceği aşikardır. Böyle bilgisiz ve karalama amacı güden açıklamalardan etkilenmeden belediye başkanımızın Gümüşova’nın örnek bir ilçe olması için çalışmalarına devam edeceğinden şüphemiz yoktur."ifadelerini kullandı.

"Devlette söz ile “yapacaktık” veya “yapmayı düşünüyorduk” kavramlarına yer yoktur." diyen Bodur, " Belediye başkanımızın belediye kaynaklarını artırmak için yapmış olduğu hamleler takdir toplaması gerekirken Akp ilçe başkanı tarafından göstermelik harcamalar olarak nitelendirilmiştir. Göstermelik harcamalardan kasıt; belediyenin geçtiğimiz ayda 600 bin TL ödeyerek DMO'dan almış olduğu 3 adet iş makinesinin olup olmadığı kendisine sorulmalıdır"diye konuştu.

 

Haber; S. KAŞKIR