Geçtiğimiz yıl kurulan ve iş insanı Ahmet Mutlu’nun başkanlığını yaptığı Küçük Sanayi Sitesi Cami Yaptırma Derneği tarafından yapımına başlanan Küçük Sanayi Sitesi Cami inşaatının temeli bugün düzenlenen törenle atıldı.

Ttörene, Küçük Sanayi Sitesi Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ahmet Mutlu’nun yanı sıra Pekintaş Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcar, Pekintaş Genel Müdürü Faruk Darıyerli, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, esnaf odası başkanları ve küçük sanayi sitesi esnafları katıldı.

Olcar: Bu Cami esnafımızın buluşma mekanı olacak

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Pekintaş Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcar, “Bu cami Düzce esnafının, Küçük Sanayi Sitesi esnafının ve tüm Düzce’de alın teriyle, emeğiyle, gücüyle, aklıyla sanatkarlığını gösteren esnafımızın buluşma mekanı, huşu mekanı ve ibadet edebileceği merkezi olacak diye düşünüyorum. Bu amaçla yola çıktık; emeği geçen her kese canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Olcar’ın konuşmasının ardından, cami inşaatının temeli, kurban kesiminin ardından yapılan dualarla birlikte atıldı. Temel atma töreninde beton mikserinin butonuna Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ahmet Mutlu ve Pekintaş Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcar birlikte bastı.

Mutlu: Bugün en mutlu günümüz

Temel atma töreninin ardından Öncü Haber mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Küçük Sanayi Sitesi Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ahmet Mutlu, “Uzun zamandır, Küçük Sanayi Sitemizde cami eksikliği devam ediyordu. Bugün, bizim çok mutlu bir günümüz. Biz bütün gücümüzü Pekintaş’tan aldık, bu caminin inşası için. Halkımız da çok büyük destekler verdi. Önümüzdeki Ramazan ayının başlangıcında açılışını yapmayı düşünüyoruz. Cami inşaatımızın bu ay sonuna kadar kabasını bitireceğiz. Bugün Küçük Sanayi Sitesi esnafının da en mutlu günü.” şeklinde konuştu