Yaklaşık bir ay önce kurulan ve geçtiğimiz cumartesi akşamı bir kulüpte bir araya gelen Kdz. Ereğli Düzceliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği güzel bir akşam geçirdi. Düzenlenen yemek organizasyonuna Düzce Ak Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ereğli Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kdz.Ereğli Düzceliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan İlhan, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, AK Parti Ereğli ilçe başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal bir konuşma yaptı.


Uysal “Ereğli Belediyesi ve Ereğli Halkı adına her zaman elimizden geldiği kadar üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Siz bir isteğin ben 3 yapacağım. Zaten aynı duyguları ve aynı havayı koklayan insanlarız. Onun için beraberiz birlikteyiz. Buradan Türk Metal Sendikasını da tebrik ediyorum eğitim konusuna el attıkları için. Bununla gurur duyuyorum. Eğitime el atmamız lazım. İnsanları eğitmemiz lazım. Bizler daha geçmiş olsun demeği bilmiyoruz. Fırsat buldukça bunları da konuşacağız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

 

Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz geceye katılan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederken Düzce milletvekillerinin ve Düzce belediye başkanı Mehmet Keleş’in de selam ve saygılarını iletti.


Korkmaz, “Diğer Ak Parti Miletvekili arkadaşlarımız başka yerde davetli olduğu için bu davete gelemediler. Sizlere onların selamını getirdim. Düzcelileri böyle dışarıda hep beraber birlik ve beraberlik içinde görmekten bizlere gurur veriyor. Eminim daha da güçleneceksinizdir. Burada Düzce’yi en güzel şekilde temsil ediyordunuz da edeceksinizdir. Biz size nasıl yardımcı olabiliriz her zaman emrinizdeyiz. Siz arzu ettiğiniz zaman buraya geliriz. Nazik davetinizden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

 

Konuşmaların derneğin yönetim kurulu üyeleri tanıtımı yapılırken ardından gece çalınan canlı müzikle davetliler doyasıya eğlendi.

 

 

 

Haber;B.Atağ