Düzceli yakınları, dostları ve arkadaşlarıyla bir araya gelmek için Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay geçen yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği programı düzenledi.

Düzenlenen programa Belediye Başkan Vekili Mehmet Özden, Başkan Mehmet Keleş'in babası Şaban Keleş, Türk Hava Kurumu Düzce İl Başkanı Tuncay Şahin, Düzceli İş adamlarından Ali Danışmaz, Veysel Çakar, İlhan Şurgun, Hikmet Keskin, Dursun Kalkan, Şadan Aypar  ile Celal Erbay'ın emekli imam hatip arkadaşları ve dostları katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği programını geleneksel hala getirmeyi düşündüklerini belirten Erbay, “ Bizim ulusumuz için böyle günlerde bir araya gelmek çok önemlidir. Bende böyle bir program vesilesiyle Düzceli gönül dostlarımızla bir araya geldim. Gönül isterdi ki dostlarımızla her gün beraber olalım ama işlerimiz dolayısıyla ancak böyle günlerde bir araya gelebiliyoruz. Buraya gelen ve gelemeyen herkese beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Dostlarımız bizi milletin vekili olsun diye bu göreve seçtiler. Bizi seçmeyenlerde olabilir ama biz sonuçta Düzce'mizi temsil etmek, Düzcelimizi temsil etmek için bu görevi yapıyoruz.” şeklinde konuştu.