Geçtiğimiz 5 Aralık tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr.Yasin Yılmaz’a, nezaket ziyaretleri sürüyor.



Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Yaşar Çengel ve yönetim kurulu üyeleri, yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

“İçimizden biri olduğu için daha rahatız”

Ziyarette bir konuşma yapan Çengel, “Göreve gelen İl Sağlık Müdürümüz Yasin Yılmaz’ı, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri olarak nezaket ziyaretinde bulunmak için buradayız. İnşallah sayın müdürümün üstün başarı ve performansını kendisi daha göreve gelmeden önce duymuş olmanın heyecanını da yaşıyoruz. Ayrıca içimizden, Konuralp beldemizden, büyüklerini tanıdığımız çok saygıdeğer ağabeylerimizin torunları olması nedeniyle kendimi biraz daha rahat hissediyorum” ifadesinde bulundu.

“İnşallah ilerleyen zamanlarda daha da sık bir arada oluruz”

İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ise, Çengel ve yönetim kurulu üyelerinin kendisine yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “Ben de sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha da sık bir arada olup yapabileceğimiz çalışmaları birlikte değerlendiririz” dedi.

Haber: Ö.YILMAZ


 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ