Düzce Belediyesi Basın birimi tarafından, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün düzenlediği mahalle ziyaretlerinde karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi olan Çocuk Parkları ile ilgili çalışma yapıldığına yönelik basın kuruluşlarına basın bülteni servis edildi.

Basın Bülteninin Öncü Haber’de yayımlanmasının ardından, vatandaşlar ilgili haberin altına mahallelerinde park olmadığına yönelik yorumlarda bulundu.

Merkeze bağlı Darıcı Mahallesi Karadeniz Sokakta yaşayan Aslı Akdeniz isimli bir vatandaşta, sesini duyurmak için 0542 767 18 81 Numaralı WhatsApp İhbar Hattına konu ile ilgili şikâyetini ileterek, mahallelerine çocuk parkı yapılması için yetkililerden yardım istedi.

Mahallelerine en yakın çocuk parkının Azmimilli Mahallesinde olduğunu ifade eden Akdeniz, “Her mahalleye bir park öyle mi? 28 yaşında birisi olarak söylüyorum; ben kendi mahallemde çocuk mahallesi göremedim. Mahalleme en yakın park Azmimilli Mahallesinde. CİMER’e bile şikâyette bulunmamıza rağmen gereken yapılmadı. Biz park göremedik, çocuklarımız da göremeyecek. İnşallah torunlarımız görür. Her konuda her şeyden mahrum kalan tek mahalleyiz. Kimse bize sahip çıkmıyor” dedi.

HABER: Savaş ARI