Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen bir programın uzantısı olarak Yaz Kur'an Kursu'nda Kur'an-ı Kerim'i öğrenen öğrenciler için bir gün tahsis edilen Lunapark'ta öğrenciler gönüllerince eğlendiler..

 

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanlığı, Yaz  Kur'an Kursları'nda Kuran-ı Kerim öğrenen 5-15 yaş arasındaki yaklaşık 250 çocuğa ücretsiz bir gün  lunaparkta eğlenmeleri sağlandı.

Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Yaz ayları boyunca Düzce merkez ve ilçelerinde camilerde Kuran-ı Kerim eğitimi alan çocuklara başlangıçta Dizüstü Bilgisayar ve Bisiklet hediye etmelerinin ardından, Kur'an-ı Kerim'i öğrenenlere bir gün ücretsiz lunapark   'ta eğlenmelerinin sağlandığını belirterek “Gençlik Geleceğimizdir” dedi.

Düzce Merkezdeki İnönü Park'ta bulunan Lunaparka gelen yaklaşık 250 çocuk, Lunaparkın tadını doyasıya çıkardı.İl Genel Meclis Üyeleri Öner Şen ve Cahit Aydın'ın da hazır bulunduğu programda “Atlı Tren, Atlı Karınca, Çarpışan Oto ve Mini Kanyon” gibi eğlence mekanlarında stres atan çocuklar bir günde olsa başarıyı elde etmenin mutluluğunu yaşadılar.        

Haber;E.TAYHAN