Tepecik Mahallesi’ni ikiye bölen Kuzey Çevre Yolu’nda mahalleliye bariyer dayanmıyor… Bir çok kez basında seslerini duyuran ve üst geçit talep eden Tepecik Mahallesi sakinleri çözümü buldu.

 

 


Bariyerlerden atlayarak karşıya geçmek zorunda kalan vatandaşlar, kendilerine tahtalardan köprü yaptıkları bir bölümde karşıya daha rahat geçebilmek için bariyerleri söktü.

 

 


Vatandaşlar sık sık üst geçit taleplerini dile getirmesine karşın, göz ardı edilen yolda vatandaşlar tehlike bir biçimde karşıya geçmeye devam ediyor. Gerek kendilerinin açtığı bariyer aralıklarından gerekse bariyerlerin üzerlerinden atayarak karşıya geçen mahalle sakinleri için yolda ortaya çıkan tablo; çözüm üretilmesini şart olarak gösteriyor.

 

 


D-100 karayolu Üçköprü Köyü’nden başlayarak D-655 Karayolu Çamköy Mahallesi’ne biten yeni çevre yolunda daha önce de halk ayaklanmıştı. Kuzey Çevre Yolu özellikle Tepecik Mahallesi’nde oturanları mağdur etmiş, köylerini ikiye bölen yolda karşıya geçem için üst geçit yapılması talep edilmişti.

 

 

Haber;S.Kaşkır