Bugüne kadar özel idare olanakları ile sürdürülen Düzce Gümüşova arasındaki D100 duble yol çalışmalarının daha sağlıklı yürütülmesi için 11 Ağustos 'ta ihaleye çıkılıyor. İhalenin ardından çalışmaların hız kazanması bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan, yapılan duble yol çalışmalarının tam olarak devam edebilmesi için 11 Ağustos da ihale yapacaklarını belirtti. Yapılan ihale sonucunda çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini de söyleyen Ercan, yapılan çalışmaların tamamlanması için gereken özveriyi gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini ifade etti.

Düzce ile Yeni Kent arasındaki Bağlantı Yolu konusuna da değinen Ercan, 45 gün içinde bitirileceği belirtilen yolla ilgili “ Bu konuda bir sorun yok. Belirtilen sürede çalışmaları bitireceğiz. Şu an düzenleme yapılan bir alan var. Asfaltlama çalışmalarına devam edebilmek için o alandaki çalışmaların bitmesini bekliyoruz. Ama dediğim gibi belirtilen sürede Bağlantı Yolu'nu bitireceğiz.” şeklinde konuştu.