Hemen hemen her gün meydana gelen trafik kazaların aşırı hız, dikkatsizlik ve kurallara uymama nedeniyle kaynaklandığı gözlemleniyor.


Zaman zaman karayolları üzerinde kural tanımaz sürücüler yüzünde birçok kişi yaralanırken çoğunluğu ise ölümle sonuçlanıyor.


Bu kural tanımazlığın bir göstergesi ise bugün D-100 Karayolu Hacıkadirler Mevkiinde gözlerden kaçmadı. kamyonetin kasasında bulunan eşyaların üzerinde yaklaşık 10 kişiyi görenler gözlerine inanamadı. Kamyonette bulunanların düşmemek için demirleri tutmaya çalıştığı, sürücünün ise tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam ettiği görüldü.


D-100 karayolu üzerinden İstanbul istikametine gitmekte olan eşya yüklü bir kamyonet üzerinde çoğunluğu çocuk olmak üzere yaklaşık 10 kişi saatte yaklaşık 100 km hızla giden kamyonetin üzerinde yolculuk ettiler.

Eşya yüklü kamyonetin üzerinde yolculuk yapan çoğunluğu çocuk olan yolcuların hiçbir güvenlik önleminin alınmamasının yanı sıra kamyonetin zaman zaman sollama yaparken hızını arttırması yürekleri ağza getirdi. Haber ekibimize takılan kasasında yolcu taşıyan kamyonet, bir süre sonra gözden kayboldu.

 

 

Haber;İ.KELEŞ