Ticaret ve Sanayi Odası’nda, 4 yıl süre ile Genç Girişimciler Kurul Üyesi olan Hale Güner Durmazoğlu, girişimi ile açılan DaR’da Cafe, Düzce’de fark yaratmaya hazırlanıyor.



Geniş ürün yelpazesi, günün her saati kahvaltı olanağı ve Düzce’de bir ilk olan 3. nesle uzanan, 150 çeşit kahve seçenekleriyle fark yaratan DaR’da Cafe, Kültür Mahallesi Konak Sokak’ta misafirlerini bekliyor.



Düzceli birçok iş adamı ve siyasinin katışımı ile gerçekleşen açılış törenine Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Ömer Faruk Türkseven, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Aksan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert’te katılım sağladı



15 kişiden oluşan ekiple gerçekleştirilen yoğun çalışma sonucunda açılan DaR’da Cafe’nin sahibi yapılan çalışmaları ve işletmenin özelliklerini Öncü Haber mikrofonlarına anlattı
 


“Burada yatıp kalkıyoruz”

Aslen mesleğinin sigortacılık olduğunu ve istihdam sağlamak isteği ile böyle bir girişimde bulunduğunu söyleyen Hale Güner Durmazoğlu, “Hadi böyle bir şey yapalım diyerek başladık. 15 gündür burada yatıp kalkıyoruz. İçeride canavar gibi bir ekip var. Çok mutlu ve keyifliyiz şu anda” diye konuştu.



“Düzce’de olmayan bir şeyi deneyeceğiz”

Geniş bir kahve çeşitliliğine sahip olduklarını ve bu alanda Düzce’de ilk olduklarını söyleyen Durmazoğlu, “Bir işletme sahibi olmak, 2004’ten beri hayalimdi. Kalabalık olsun, herkes gelsin ve memnun olsun isterdim. Kahvaltı merkezli olarak başladık. Düzce’de olmayan bir şeyi deneyeceğiz. 3 nesil kahveye uzanan bir kartelamız var. 150 çeşide yakın kahve çıkartabiliyoruz. İddialı bir baristam var. Efsane lezzetler yapıyor. Merkezimiz kahvaltı ve kahve”   ifadelerini kullandı.



“Hem sohbet edip, hem de müzik dinleyebileceksiniz”

Misafirlerin sohbet etmesine engel teşkil etmeyecek şekilde akustik bir müzik ile de fark yaratmaya hazırlanan DaR’da Cafe’nin kurucusu Hale Güner Durmazoğlu, “Akustik sahnemiz var. Hem sohbet edip, hem de müzik dinleyebileceksiniz. Hafta sonu ve hafta içi fark etmeksizin bu hizmetimiz olacak. Farklı bir şey denedik” dedi.

Günün her saatinde kahvaltı hizmeti sağlayacak olan DaR’da Cafe, farklı ürün ve tarzıyla konuklarına eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Haber: İ. İ. AYDOĞDU



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ