Çilimli’ye bağlı Dikmeli köyünde ,Çilimli köylere hizmet götürme birliği tarafından toplanması gereken çöpler yaklaşık 10 gündür toplanmıyor.

 

Yaklaşık 10 gündür toplanmayan çöpler,Dikmeli ilköğretim okulunun önünde de,köyün sağlık problemlerini çözmesi gereken sağlık ocağının önünde de çöpler dağlar oluşturuyor. Çevreye yayılan çöplerin arasında ise ölüsü tüyleri ile birlikte bir torbaya konulmuş tavuk ölüsüne de rastlanıyor. Dikmeli köyünün her bir köşesinde çöp yığınları dikkatleri çekiyor.Yığılan çöpler vatandaş tarafından yakılarak yok edilmeye çalışılıyor. Dikmeli köyünde yaklaşık 3 gündür de sular akmıyor.Köylüler muhtarın ilgisizliğinden yakınıyorlar.

        

 

Dikmeli köyü sakinlerinden Yaşar Ersoy ise Köydeki tüm olumsuzlukların muhtardan kaynaklandığını dile getiriyor.

 

 

Sıcakların gittikçe arttığı bu günlerde Dikmeli köyünden her an salgın hastalık haberinin gelmesi mümkün gibi güzüküyor. Evlerin bulunduğu alanlardaki çöp yığınlarının nedeninin köyü,Çilimli köylere hizmet götürme birliğine olan borcun ödenmemesinden kaynaklandığı,muhtarın ödemediği borçtan dolayı ise köy halkının cezalandırıldığı ,su olmamasının nedeninin ise Çilimli belediyesine ait su pompasının  yandığı ile ilgili iddialar olduğu bildiriliyor.