Düzce Doğa Koleji öğrencileri, muhteşem bir sanat gecesi etkinliğine imza attı. Egemen Konferans Salonunda gerçekleştirilen Müzik ve Dans Gecesi'nde öğrencilerin sergilediği performans velilerden tam not aldı.

 

 

Gösteride lise öğrencileri profesyonel bir anlaşıyla hazırladığı İngilizce Grease Müzikali'ni sergilerken; bireysel performanslarda piyano, keman, viyolansel, gitar, akordion ve melodika dinletileri; kostüm ve kullanılan dekorlar izleyicilere eşsiz bir akşam yaşattı. Müzik gecesi birçok farklı parça ile sahnelenen Türk Sanat Müziği korusu ile son buldu.

 

 

Gösteriyi izleyen konuklar, Düzce Doğa Koleji öğrencilerinin performanslarının çok etkileyici olduğunu ifade ederken, Düzce Doğa Koleji yetkilileri öğrencilerin kişisel yeteneklerini her alanda ortaya çıkarmayı amaçladıklarını, bilimde olduğu kadar sanatta da bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Akademik branşlarda olduğu kadar sanat ve spor çalışmalarına verdiği önemle bireyin gelişimini destekleyen Doğa Koleji, bu etkinlikle kültür ve sanat alanındaki iddiasını ortaya koydu. Muhteşem konser ve İngilizce müzikal ile ilkokuldan liseye tüm öğrenciler performansları ile göz doldurdu.

 

 

 

Haber;C.Üstüner