1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı ve çağdaşlaşması yolunda atılan ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü Düzce Doğa Okulları’nda coşkuyla kutlandı.



Düzce Doğa Okulları İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı program kampüs bahçesinde başladı. Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 2.sınıf öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisi sergilendi. “Dünya Çocukları” gösterisi ve koro ile devam eden programda 4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı step, jimnastik ve basket gösterileri büyük beğeni topladı.



3.sınıf öğrencilerinin hazırladığı dans gösterisi ve 1.sınıf öğrencisi Nefes Algün’ün hazırladığı piyano dinletisi ise mest etti.



Miniklerde doludizgin 23 Nisan coşkusu
Düzce Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi 3, 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırladıkları programla büyük beğeni topladı. Şiir, şarkı ve dans gösterileri ile velilerini ve izleyenleri mest eden minikler hayranlıkla izlendi.





Haber: Ö.YILMAZ