Düzce Üniversitesi (DÜ) Akçakoca Turizm İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Toplum Gönülleri Öğrencileri tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında stant açıldı.



Toplum Gönülleri Akçakoca Koordinatörü İbrahim Halil Osmaniye Mahallesi Çınar Caddesi’nde öğrencilerin açtığı stantta yaptığı açıklamada, yaptığı projeyi halka anlatmak ve yapılacak olan projeler için destek istedi.

“Yerel halktan gelen yardımlar ile de projelerimizi devam ettirmek istiyoruz”

Halil, projelerini devam ettirmek için halk ile birlikte hareket ettiğini belirterek açıklamasında şunları kaydetti:
“Buradaki projelerimizi yerel halka bildirerek bu konuda sosyal duyarlılık oluşturmak için projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Aynı zamanda yerel halkın ihtiyaçlarını belirliyoruz. Yerel halktan gelen yardımlar ile de projelerimizi devam ettirmek istiyoruz. Geçmişte 2 proje yaptık ve gelecekte de projelerimizi düzenliyoruz."

“Sokak hayvanları için konser planlıyoruz”

Akçakoca'da bitmiş projelerinin olduğunu ve ileriki zamanlarda güzel bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden Halil, şöyle konuştu:
"Akçakoca'nın Uğurlu Köyü ilköğretim okulunun daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için köy okulunu boyadık ve iyi bir eğitim almaları için bir kütüphane oluşturduk.  Bir sonraki projemiz ise sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını karşılamak için konser vermeyi planlıyoruz. Tabi ki Akçakoca'daki dernekler ile bunu planlı yapmak istiyoruz."



Haber: S. ŞEN/Akçakoca


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8