Düzce İl Nüfus Müdürü Nuri Oğuz, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Turan Atasayar ve nufus müdürlüğü personeli, Dünya Nüfus Günü münasebetiyle Vali Ali İhsan Su'ya bir ziyaret gerçekleştirdiler. Oğuz, Düzce il ve ilçe nüfus müdürlükleri adına kendilerini makamında ağırlayan Vali Su'ya çiçek takdim etti.



Vali Su, Dünya Nüfus Günü münasebetiyle kendisini ziyaret eden Düzce İl Nüfus müdüründen işleyiş hakkında bilgiler aldı.



Vali ali İhsan Su, ziyaretten duyduğu memnuyeti dile getirerek, il ve ilçe Nüfus Müdürlüğü çalışanların gününü kutladı.



Vali Su, " 11 Temmuz, Dünya Nüfus Günü olarak belirlenmiştir. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlimizde de hem Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü hem de ilçedeki nüfus müdürlüklerimiz gerçekten vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için gayerlği bir çalışma içerisindeler. Ben bütün personelimizin Dünya Nüfus Günlerini kutluyor ve gayretli çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


2014 nüfus olaylarına göre 01 Ocak – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında ilk 6 aylık dilim içerisinde; 2 bin 617 doğum, bin 44 ölüm, bin 267 evlenme, 421 de boşanma olayları ve 9 bin 917 adres beyanı alma işlemleri gerçekleştirildiği öğrenildi.

 

Haber;E.Tınaz