Uzun yıllardır Alman devi Opel’i Düzce ve bölgede başarıyla temsil eden Kervan Otomotiv, büyüme hedefi doğrultusunda dev yatırımla Peugeot ve Citroën markalarının sıfır araç satışı ve servis hizmetlerini de bir süre önce bünyesine katarak sektördeki yerini perçinledi.

Hem tebrik etmek hem de şirket bünyesine katılan markalar için yapılan yatırımları görmek için geçtiğimiz günlerde Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Citroën Genel Müdürü Selen Alkım ve Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç, Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’yu ziyaret etmişti.

Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, ziyareti sırasında Şemsi Durdu’nun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyetin yanı sıra, Düzce’nin yeşil doğasına ve Düzce’nin yerel lezzetlerine duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Cornuaille, yemyeşil doğaya sahip bir şehirde birbirinden lezzetli yemekleri tadıyor olmanın verdiği mutlulukla, bölgede yıllardır azim ve başarı ile sektörün lideri olan Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’ya teşekkür ettiğini ifade ederek, Düzce’de başarılı İş İnsanı Şemsi Durdu liderliğinde markalarının temsil ediliyor olmasından çok memnun olduklarını vurguladı.

Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille’yi Düzce’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu da şirket hedefi doğrultusunda Düzce’yi dünya markaları ile buluşturduklarını ve yatırımların devam edeceğini vurguladı.