Düzce muhtarlar derneğinin 10. olağan genel kurul toplantısı hafta sonunda yapılacak. Geçtiğimiz dönemin başkanı Aydın Dursun bu dönem yeniden aday olduğunu açıkladı.Dernekte ilk 3 yıllık süresi içinde başarılı çalışmalara imza atan Aydın Dursun ve ekibi yeni dönem içinde üyelerden onay bekliyorlar.

            3 yıllık görev dönemi içinde derneği yepyeni bir mekana kavuşturan ve derneği kahve özelliği olan bir yerden muhtarların bir araya geldikleri, sadece sohbet edip dertlerini anlatabilecekleri bir yer haline getiren Aydın Dursun ve ekibi,Akçakoca caddesi üzerindeki eski TSO binasında hizmetlerini sürdürüyorlar.Dursun zamanın’da Düzce’nin en faal dernekleri arasına giren Muhtarlar derneği ,dernek binasında oluşturduğu kütüphane ile,muhtarlara düzenledikleri bilgisayar kursları ile,muhtarlara dernekte sundukları bilgisayar ortamı ile ,teröre lanet mitinginde olduğu gibi kimi zaman sokakta kitle örgütleri ile,kimi zaman muhtarlar derneği genel başkanının Düzce’ye getirilmesi ile muhtarlara sundukları bilgilendirmeler ile , daire müdürleri ile ikili sıcak ilişkileri ile,bu güne kadar muhtarların görevleri arasında olup da gerçekleştirilemeyen evlendirme işlemlerinin yapılması ve resmi nikahların kıyılması ile bir ilke imza attılar.

            Aydın Dursun ,tüm muhtarlardan önümüzdeki 3 yıllık dönem içinde destek beklediğini ifade ediyor.Hedefledikleri projelerini tamamlamak için yeniden yönetime gelmek istediklerini söyleyen başkan Aydın Dursun “tüm muhtar arkadaşlarımız sandık başına gittiklerinde inanıyorum ki ,geçtiğimiz dönem yaptığımız hizmetleri göz önüne alarak oylarını kullanacaklardır. Biz tüm muhtarlar arasında dostlukları pekiştirdik. Oy kullanırken dostlukların yanı sıra , dernekte geçmişte yapılanlarında göz önüne alınması ve oyların ona göre kullanılmasını bekliyorum.”dedi.

            Düzce muhtarlar derneği kongresinde seçimi kaybeden muhtarlarda oy kullabilecekler bu nedenle de ,oy kullanacak kişi sayısı hazirun cetvelinde 228 olarak görülüyor,