Düzce’nin en büyük off-road grubu Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOFF) dün, Düzce’nin yaylalarında safariye çıktı.



Şehir merkezinde göremesek de Düzce’nin yaylalarını beyaza bürüyen karın keyfini çıkarmak amacıyla kar safarisine çıkan 170 kişilik grup Düzce Belediyesi önünden, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Badur tarafından uğurlandı.



48 araçlık safari grubuna İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Adliyesi 2.Ağır Ceza Reisi Ferhan Acar, İl Kültür Turizm Müdürü Resul Taştan, Düzce üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği üyeleri de eşlik etti.



“İlimizin tanıtımına katkı sağlayacak”

Safari grubunu uğurlamadan önce bir değerlendirmede bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay,  “İlimizin tanıtımı konusunda sivil toplum kuruluşlarının büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Burada da etkinliğe yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Kar safarisi yapacak arkadaşlarımız. Hepsine yayla yollarında kolaylıklar diliyorum, düzenledikleri etkinlik için de tebrik ediyor, devamını diliyorum” ifadesinde bulundu.



Belediye meydanından çıkış yapmalarının ardından ilk durakları Odayeri Yaylası olan, safari tutkunları doyasıya eğlendi. Sucuk ekmek eşliğinde bembeyaz karın keyfini çıkaran grup, soğuğa rağmen oynayarak ısındı.

“Gezebildiğimiz yaylalarımızı gezeceğiz”

Burada bir açıklama yapan DÜSOFF Başkanı Mehmet Albayrak şöyle konuştu:

“Bugün bir kar safarimiz olacak. Çıkışımızı Düzce Belediyemizin önünden yaptık. Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneğinden 40 kişi var. Kendi kulübümüz üyeleri var. Ereğli ve Zonguldak’tan katılan 10 aracımız var. Şu anda Odayeri Yaylası’ndayız. İstikametimiz Sırıklı Yaylası olacak. Diğer yaylalarımızı da gezeceğiz.”

HABER: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ