Düzce Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenleri harika işler çıkarmaya ve bu işleri de Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor.



Okul bugün, Düzce’de bulunan bir alışveriş merkezinde, “Şehir Siluetleri ve Teraryum Sergisi” açtı.



Görsel Sanatlar ve Ekoloji zümrelerinin öğrenciler ile beraber hazırladığı serginin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Apaydın, TMOBB Başkanı Sedef Sönmez Buçgün, Bolu ve Düzce Doğa Kolejleri Genel Müdürü İsmail Karagöz katıldı.



Açılışın ardından, okulun ekoloji öğretmeni Pelin Pehlivan önderliğinde yaptığı teraryum sergisi ve görsel sanatlar öğretmeni Hüner Taşkıran ve Neslihan Buran önderliğinde hazırlanan görsel sanatlar sergisini gezen misafirler ortaya çıkarılan eserlere hayran kaldı.



“Atık malzemeleri değerlendirme projesinden yola çıktık”




Düzce Doğa Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüner Taşkıran ise, sergiye ilişkin yaptığı bilgilendirme konuşmasında şunları kaydetti:
“Bizim 3 yaş grubundan 12.sınıf sonuna kadar olan gençlerimizi eğittiğimiz bir bölümümüz var. 3-4 ve 5 yaş grubu anaokulu öğrencilerimizin yaptığı hatta veli ve öğrenci işbirliği ile yapılmış, zamanlarını birlikte geçirmelerini amaçladığımız ev siluetleri projesini gerçekleştirdik. Bununla beraber ekoloji bölümünün başında bulunan Pelin öğretmenimizle beraber ilkokul öğrencilerimizin düzenlediği teraryum sergisini açtık. Ayrıca anaokulundan 1., 2., 3., ve 4.sınıfı kapsayan ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin birlikte yaptığı şehir siluetleri sergisini oluşturduk. Atık malzemeleri değerlendirme projesinden yola çıkarak bu çalışmaları değerlendirdiler.”

HABER: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ