Açıldığı günden bu yana yaşanan ısınma sorunu nedeniyle soğuk kış günlerinde sıkıntı çeken Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali esnaf ve yolcularına karşın Akçakoca Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yeni ısıtma sistemlerine kavuştu.
Terminale yerleştiren doğalgaz ve klimalar ile hem personele hem de yolculara sıcacık ortam sağlayan Akçakoca Belediyesi’ne, terminaldeki işletme sahipleri ve vatandaşlar teşekkür etti.
Terminalde işletmecilik yapan Emirhan Üçüncü, “Isınma sistemine çözüm bulundu. Şu anda mutluyuz. Gerek personel gerekse yolcularımız sevindi. Müşteriler ve herkes çok memnun. Teşekkür ediyoruz.” dedi.
Çay salonu işletmecisi olan Şerife ise, “Isı sistemlerinin devreye girmesiyle mutlu olduk. Sıcacık olduğu için insanlar rahat bir şekilde oturuyorlar ve bekliyorlar” ifadesinde bulundu.
Yetkililerden alınan bilgiye göre ise, terminaldeki ısıtma sisteminin 24 dereceye ayarlı olan otomatik bir sistem olduğu öğrenildi. Sistemin ayrıca, kış aylarında bina içini sıcak, yazın ise serin tutacak son sistem olduğu belirtildi.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ