İş, siyaset ve sektörün önemli isimlerini bir araya geldiği Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. "HİÇ'ten Gelenler Büyüyor" sloganı ile Türkiye genelinden 12 kategoride 78 projenin yarıştığı organizasyon, halkla ilişkiler mesleğine gönül veren profesyonellere unutulmaz bir gece yaşattı.

Her yıl ulusal çapta düzenlenen HİÇ Ödülleri, sektörün gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Halkla ilişkiler alanında aktif olarak çalışan ve proje üreten profesyoneller için ilham ve cesaret kaynağı haline gelen HİÇ Ödülleri, bugün artık Türkiye'nin en prestijli ödülleri arasında yerini aldı.

Bursa'nın gözde etkinlik merkezi Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde Yavuz Seçkin'in sunumu ve Ritimoda performansı ile gerçekleştirilen gecede, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve üniversitelerin çalışmaları ödüllendirildi. Kazananlar, Türkiye'nin en önemli iletişimcilerinden oluşan jüri tarafından titiz bir değerlendirme sürecinin ardından belirlendi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar önderliğinde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney, Gıda Mühendisleri Asiye Elvan Bellici ve Yeşim Akpınar ile Düzce Üniversitesi bünyesindeki idari ve akademik kadroların destekleriyle gerçekleştirilmiş olan projenin ödül törenine,  Dr. Öğr. Üyesi Nejla Özmen, Öğr. Gör. Nurgül Soydaş, Öğr. Gör. Turgay Yavaş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Fikret Ersoy katılarak ödül aldılar.

Haber: Ö.YILMAZ